Financieel Administratief Medewerker worden

Binnen iedere organisatie zijn er financiële taken te verrichten. Een belangrijk deel van deze werkzaamheden is de boekhouding. Het is zeer afwisselend werk waarbij je te maken krijgt met onder anderen het verwerken van afschriften, het maken van sheets in Excel en het beheer van crediteuren en debiteuren. Er zijn zowel parttime als fulltime banen voor deze functie. Spreekt jou dit aan? Ben je handig met overzichten en getallen? Dan is deze opleiding voor jou de goede keuze!

Secretaresse_260x270-afgerond Vroegboekkorting-banner

De opleiding

De opleiding om Financieel administratief medewerker te worden bestaat uit twee onderdelen. Eerst volg je de opleiding Administratief medewerker. Deze bestaat uit 30 lessen van 3 uur. Binnen 9 maanden haal je hiervoor je diploma. Hierna volg je de vervolgopleiding die je naar deze functie brengt. Je beschikt dan over twee diploma’s, waardoor je een brede basis hebt binnen dit vakgebied. Dit maakt jou een gewilde werknemer en verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt enorm. Jouw baan ligt binnen handbereik!

Aan de slag

Om de opleiding te volgen heb je geen andere vooropleiding of ervaring binnen het werkveld nodig. We verwachten enkel dat je de Nederlandse taal beheert. We zorgen voor de juiste coaching naar het examentraject en zien in de praktijk dat iedereen die graag wil en gemotiveerd is de diploma’s kan halen. Binnen 12 maanden ben je Financieel Administratief Medewerker en kan je aan de slag!