Een cad cam

cad cam

Computer-aided manufacturing, ofwel een cad cam, is gericht op de toepassing van de computer bij de fabricage van onderdelen en producten. Dus om het wat eenvoudiger te zeggen, van ontwerp tot een product. Het bedrijf Rolffs services heeft hier al meer dan 25 jaar ervaring mee.  Daarvan programmeren zij al 9 jaar deze speciale programma’s en 5assig simultaan frezen. De service die zij aan jou verlenen is uniek en bijzonder.  cad cam

Geweldige service

Nadat wij een storing hadden in één van onze machines, kwamen wij er al snel achter dat een klein onderdeel hiervan stuk was gegaan. Wetende dat deze door Rolffs gemaakt kon worden hebben wij hun een tekening van dit product opgestuurd. Vooral de juiste afmetingen van dit onderdeel waren bijzonder belangrijk. Een paar dagen later kregen wij al een prototype toegestuurd en na onze goedkeuring is deze in productie gegaan.

Wil jij ook meer weten over de werkzaamheden en de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan maar eens op hun website. Er zal een wereld voor jou open gaan. Wij hebben inmiddels al meerdere keren gebruik gemaakt van deze cad cam mogelijkheid en daar zijn wij bijzonder goed over te spreken. Een snelle, maar ook een bijzonder goede service!