Anera heeft de oplossing voor jou!

Anera

Anera Sinds een half jaar maakt mijn onderneming gebruik van de diensten van Anera. Zij hebben een heel erg goed concept ontwikkeld waarbij zij nieuwe etages in hoge ruimtes maken, waardoor processen een stuk sneller en effectiever gaan. Dit kan niet alleen heel erg veel tijd schelen, maar daardoor ook nog eens geld. En wie wil er nu niet besparen, want dat is altijd mooi meegenomen. Daarom moet jij de aanschaf hiervan ook zeker niet zien als een uitgave, maar juist als een goede investering. Deze zal zich namelijk op de lange termijn terug betalen. Op de korte termijn zullen de resultaten vooral terug te zien zijn in de effectiviteit waarom orders worden gepickt. Zelf ben ik met hen in contact gekomen na een tip van een vriend. Hij had hierover gehoord via iemand anders en vond het echt iets voor mij. Ik zat namelijk al langer met een tekort aan opslag, waardoor ik niet zo snel kon uitbreiden als ik wilde. Mijn webshop liep in die periode heel erg goed, maar ik had het idee dat ik er nog meer uit kon halen dan ik toen ter tijd deed.

Anera

Een fijne samenwerking met Anera

Tijdens het eerste gesprek met Anera was ik direct heel erg positief. Hier werd mij uitgelegd over alle mogelijkheden en die spraken mij aan. Ook vond ik het prettig dat ik alle vragen die ik had kon stellen, want aan de hand van de antwoorden merkte ik dat zij veel kennis van zaken hadden. Een aantal maanden later is de tussenvloer geplaatst en dat ging sneller dan verwacht. Het resultaat is heel erg handig en ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website. Hier kun jij namelijk meer informatie vinden!