Altijd een plezier om te shoppen bij www.bizzix.nl!

apple_ipad_8_pins_camera_connection_kit (1)apple_8_pins_lightning_kabel_1mIk heb onlangs www.bizzix.nl ontdekt. Wat een redder in nood! Ik heb zelf een MacBook en werk als freelancer. Het is dus best wel duidelijk dat ik mijn computer echt nodig heb, want anders kan ik mijn werk niet doen. Ik reis echter erg veel en kom oorsprongelijk uit België.
Laatst was ik bij een vriendin op bezoek in Nederland. Omdat ik niet door locatie beperkt ben in mijn werk, was het een wat langer bezoek. Sterker nog, ik ben ongeveer twee maanden bij haar gebleven en het was erg gezellig.
We hebben Amsterdam enkele malen bezocht en ook Den Haag had veel cultuur te bieden. Kortom, het was zeer interessant om meegemaakt te hebben, vooral omdat dit de eerste keer was dat ik in die steden ben geweest. Maar uiteindelijk moest ik natuurlijk ook wat werken, want twee maanden zonder inkomen zit er voor mij niet in. Zij werkt part-time, dus dat was verder geen probleem.

Oplader kapot

Ik vind de meeste Apple producten geweldig, maar als ze kapot gaan is het soms moeilijk om aan een voordelige vervanging te komen. Nu gebeurde het net tijdens het bezoek aan mijn vriendin, dat de lader van mijn pc kapot ging. Erg frustrerend, en ik moest echt snel een nieuwe hebben. Dus zijn we online op zoek gegaan. Hier kwamen we terecht op www.bizzix.nl. Die prijzen zagen er toch al een stuk aantrekkelijker uit! En de opladers waren speciaal voor mijn Macbook. Dus heb ik er gelijk twee besteld, gewoon in het geval dat er weer eentje kapot zou gaan. Dat is echter niet gebeurd, want de opladers zijn echt van hele goede kwaliteit! Het is dus een aanrader voor iedereen met Apple producten!

iphone_ipad_usb_oplader